Daging Lapis

Bahan:

Daging sapi, potong tipis
Bumbu:

Bawang merah

Bawang putih

Merica

Pala

Kemiri

Daun salam

Margarin

Kecap

Garam

Gula
Cara membuat:

1. Haluskan bumbu (kecuali kecap, daun salam dan margarin).

2. Campur rata bumbu dan daging serta tambahkan kecap, daun salam dan margarin. Tambahkan air sedikit.

3. Masak sampai mendidih, kemudian kecilkan api. Ketika air tinggal sedikit (tidak sampai kering) matikan api dan koreksi rasa.
Sumber: Ibu Sri Sadimo

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s